Menu

A.NIEUW: ROYAL KIS SOFTSHADES INTROKIT

Semi-permanente, PPD- én ammoniavrije kleuring.

NIEUW: ROYAL KIS SOFTSHADES INTROKIT

 

Het is gelukkig weer druk! Fantastisch natuurlijk! De timing kan haast niet beter: na een jaar lang intensief testen, introduceert Royal KIS nu de uiterst milde SoftShades. Met deze semi-permanente, PPD- én ammoniavrije kleuring maak je in 5 tot 20 minuten een eind aan alle ‘corona-coupes’. Geen saaie en fletse kleuren meer!

 

Voor de introductie hebben wij een prachtige box met alle 25 tinten, 2 activators, 1 applicator en een kleurkaart samengesteld. Deze introkit bieden wij voor € 199,- ex. btw. Normaal € 248,50 ex. btw.

 

KLEURSERVICES VOOR ELKE KLANT
Royal KIS SoftShades is dé professionele aanvulling voor elke salon die zijn klanten alleen en uitsluitend het allerbeste wil bieden. Of het nu gaat om een compleet nieuwe kleur of alleen een opfrissing: SoftShades doet het snel, veilig en zacht voor zowel mens als milieu. Verrijk het aanbod van de salon met een van de vele services die Royal KIS SoftShades biedt:

First Coloring: geef het haar een expressieve of subtiele kleur zonder de nadelen van een permanente haarverf: geen uitgroei, geen beschadiging, geen ongewenst oplichten van natuurhaar, maar milde, levendige tinten die geleidelijk vervagen.

Color Refreshing: fris de kleur op en zorg voor een egaal resultaat: behandel de uitgroei met Royal KIS SafeShades en de lengtes en punten met SoftShades.

Color Correction: verbeter de kleur of corrigeer ongewenste nuances.

Low Lighting: geef overmatig gehighlight of lichtergeverfd haar meer diepte en contrast met donkerder accenten.

Gray Blending: breng aan op grijs haar om een camouflerend effect te bereiken voor klanten die zich niet willen vastleggen aan een permanente kleur (geen uitgroei!).

EENVOUDIG EN SNEL IN GEBRUIK
Meng 1 deel Activator en 1 deel SoftShades in een applicator of Color Bowl en breng aan op het haar. Laat 5 tot 20 minuten inwerken, was met shampoo en spoel uit.

MENGVERHOUDING 1:1

25 ONDERLING TE MENGEN NUANCES
Verhoog de service en de omzet van de salon met het veelzijdige palet van Royal KIS SoftShades: 25 onderling te mengen nuances voor verbazingwekkende en tegelijk betrouwbare resultaten.

kleurStalen_softShades.png

 

Voor meer informatie over of het bestellen van de introkit bel 071-4026661 of mail naar kantoor@cabello.nl.

 

 

Tags