Menu

CURSUSPROGRAMMA 2018

Ons NIEUWE CURSUSPROGRAMMA is bekend. Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor diverse cursussen in het voorjaar!

Voor meer informatie of inschrijvingen kunt u contact opnemen met Cathy of Lia. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag op nummer 071-4026661 of mail naar kantoor@cabello.nl

 

LOOK & LEARN KOENRAAD ENGELS

Koenraad wist al op jonge leeftijd dat hij iets in de entertainment wilde doen. Na de kappersopleiding ging hij werken bij instituut Yourline in Utrecht. Hier gaf hij al direct cursussen aan kappers, verzorgde trainingen aan salons en presentaties op podia in binnen- en buitenland.

De rode draad zijn de kniptechnieken van Pivot Point wat garant staat voor creativiteit, vakkundigheid en commercie binnen de kappersbranche. Hij schreef verschillende columns in vakbladen en staat bekend om zijn metamorfose zowel in de bladen als op TV, o.a. voor de Tros, RTL 4, en Koffiemax. Dagelijks werkt Koenraad als Creative Director bij Livestyle Salon Engels Creations in Zeist. Koenraad vertelt tijdens zijn presentaties op een heldere en humoristische wijze hoe het komt dat zijn verkooppercentage in de salon nog steeds in de dubbele cijfers zit. Daarnaast demonstreert hij commercieel vakwerk aan de hand van knip, kleur- en stylingtechnieken, welke gemakkelijk toepasbaar zijn in iedere salon.

DATUM: Woensdag 21 februari
TIJD: 19:00 tot 22:00
PRIJS: € 39,95

 

KISCOLORTHEORIE BY ROB ROOZE

De perfecte basis voor iedere hairstylist die zich wil specialiseren op het gebied van kleur.

Tijdens deze workshop delen wij alle in’s en out’s van het mooie merk KIS. Er wordt dieper ingegaan op de theorie en u gaat zelf aan de slag. U heeft voor deze workshop geen model nodig.

Perfect in combinatie met KISCOLORPRAKTIJK.

DATUM: Woensdag 19 september
TIJD: 10.00 tot 16.00
MODEL: Nee (er wordt gewerkt met swatches)
PRIJS: € 35,- incl lunch

 

KISCOLORADVANCED BY ROB ROOZE

De KISCOLORADVANCED workshop is een vervolg op de KISCOLORBASIC. Tijdens deze workshop worden knelpunten tegen het licht gehouden en gaan we specifieker in op de kleurpigmenten, ondertonen, ontkleuringen en het inkleuren van het haar. U gaat aan de slag op uw eigen model.


DATUM: Woensdag 25 april
TIJD: 10.00 tot 16.00
MODEL: Ja
PRIJS: € 69,50 incl lunch (ook voor model)

 

KISVOLUMATRIC BY ROB ROOZE

Sexy krullen met een houdbaarheid van zes weken, het is mogelijk met de bijzondere 6-wikkel-techniek. Tijdens deze workshop wordt gedemonstreerd en geleerd hoe deze sensationele combinatie van 6 wikkels ingezet wordt, in combinatie met een bijbehorende kniptechniek. Het resultaat: prachtige, natuurlijke en sexy krullen.

DATUM: Woensdag 9 mei
TIJD: 10.00 tot 16.00
MODEL: Nee (er wordt gewerkt op een oefenhoofd)
PRIJS: € 69,50 incl lunch (ook voor model)

 

TRENDCOLLECTION VOORJAAR/ZOMER BY NATASJA KEIJZER

Wilt u kennismaken met de nieuwste trends en technieken? Kom dan op 23 mei naar onze workshop Trendcollection voorjaar/zomer '18 by Natasja Keijzer. Tijdens deze Look & Learn laat Natasja u verrassen door de nieuwe technieken en trends, die u de volgende dag meteen kunt toepassen in uw salon. Een avond vol inspiratie en motivatie, die u zeker niet mag missen. 

Natasja zit van jongs af aan in het kappersvak en is trotse eigenaresse van vier salons in Westelijk Noord-Brabant, die inmiddels uitgegroeid zijn tot een begrip. Naast dat Natasja lid is van het Nederlandse Haarlijn team, is zij Creative Director voor L’ANZA Benelux en KIS Nederland en reist zij regelmatig naar Amerika om verschillende shows te presenteren op het gebied van de nieuwste trends en technieken.


DATUM: Woensdag 23 mei
TIJD: 19:00 tot 22:00
PRIJS: € 25,- (inclusief hapje, drankje en een leuke goodie-bag)

 

KISCOLORBLOND BY ROB ROOZE

Lichter kleuren is in de praktijk vaak moeilijker dan men verwacht, het vereist speciale kennis & kunde. Een goede diagnose is een zeer belangrijke factor & de basis om een goed resultaat te creëren. In de ochtend worden de meest besproken knelpunten doorgenomen & daarna gaat u zelf aan de slag

DATUM: Woensdag 30 mei
TIJD: 10.00 tot 16.00
MODEL: Ja (vanaf kleurhoogte 6/7)
PRIJS: € 69,50 incl lunch (ook voor model)