Menu

CURSUSPROGRAMMA 2021 NAJAAR

Vanaf nu kunt u zich weer inschrijven voor diverse cursussen in het najaar!

Voor meer informatie of inschrijven kunt u contact opnemen met Cathy of Lia. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag op nummer 071-4026661 of mail naar kantoor@cabello.nl

 

LOOK & LEARN by Mr.Dutchman 

Maandag 13 september 2021

Tijd: 10:00 tot 12:00 uur

Model: Nee 

Prijs: € 16,50.

Ga zitten en laat je meenemen in de wereld van Mr. Dutchman.

De ervaren trainer van Mr. Dutchman gaat jullie verbazen met de nieuwste technieken op het gebied van herenkapsels & de laatste trends. 

  

HANDS on TRAINING by Mr.Dutchman 

Maandag 13 september 2021

Tijd: 13:00 tot 16:00 uur 

Model: Nee, er wordt gewerkt op een oefenhoofd

Prijs: € 79,50 Inclusief oefenhoofd, hapjes & drankjes

Naast de Look & Learn geeft Mr. Dutchman ook de mogelijkheid om zelf je eigen techniek bij te spijkeren. In dit creatieve vak zijn we namelijk nooit uitgeleerd!

Onder begeleiding van de ervaren trainer van Mr. Dutchman is er deze dag nog een Hands on Training.

Er wordt in een klein groepje onder begeleiding gewerkt. Dit doet Mr. Dutchman om je de mogelijkheid te geven jezelf uit te dagen om de nieuwste technieken toe te passen en je horizon te verbreden. 

 

KAPPERS BHV | Bedrijfshulpverlening voor de kapper 

Dinsdag 14 september 2021

Salons op een praktische manier ondersteunen is het belangrijkste doel van Kappers BHV. 
 
In 2009 kwam saloneigenaar Gijs te Brake op het idee om zijn ervaring als EHBO-instructeur en brandweervrijwilliger met andere kappers te delen. Kappers BHV was geboren en inmiddels geeft de organisatie trainingen op 23 locaties in heel Nederland. Ook worden er met grote regelmaat ‘in company’-trainingen in de salon zelf gegeven. “Ondersteuning van kappers is het belangrijkste doel van Kappers BHV”, benadrukt Gijs. “Dit doe ik met trainingen, maar bijvoorbeeld ook door salons te helpen met hun risico-inventarisatie.” 
 
Voor meer informatie en aanmelding neem contact op met KappersBHV tel: 0650416338 | email: info@kappersbhv.nl 

 

BALAYAGE BLONDE EXPERT TRAINING by Hikmet Kuskal 

Maandag 27 september 2021 

Tijd: 10:00 tot 16:00 uur 

Model: Ja (Kunt u geen model vinden, dan is het ook mogelijk om op een oefenhoofd te werken. Vraag naar de meerprijs) 

Prijs: € 99,- incl. lunch

Balayage heeft alles te maken met persoonlijke stijl. Deze gespecialiseerde workshop is ontworpen om uw nieuwe vaardigheden en zelfvertrouwen in techniek te verhogen. Zodat u de kunst van het balayage kunt toepassen.

Of je nu een beginner bent op het gebied van balayage of je bent al een ervaren balayage artiest en je wilt je techniek graag verbeteren.

Maar hoe maak je nu echt een mooie balayage? Tijdens deze training leren we jou hoe je de mooiste balayage technieken toepast met Indola Blonde Expert & Pastels. 

 

DAMES KNIPCURSUS by HIKMET KUSKAL (VOL!)

Woensdag 6 oktober 2021

Tijd: 18:30 tot 22:00 uur 

Model: Nee, er wordt gewerkt op een oefenhoofd 

Prijs: € 89,95 Inclusief oefenhoofd

Een perfecte haarkleur is niets zonder een geweldig kapsel!Dit seminar is bedoeld om topstylisten uit hun comfort zone te halen en de grens over te trekken voor nieuwe creaties en kniptechnieken.Creativiteit begint immers aan de rand van jouw comfort zone.Na deze training onderscheid jij jezelf op jouw vakgebied en zal je met meer inspiratie kapsels kunnen knippen.Je zal geïnspireerd teruggaan naar uw salon om bij jouw klanten een nieuwe look te kunnen creëren.